Energieherstel

Je bent moe en kunt nog maar weinig informatie opnemen en de motivatie om nog maar iets voor jezelf te doen is er niet. En toch ga je door en door. Ik begrijp waarom je niet uit deze cirkel komt, zoals bij zovelen met langdurige stress is het net of je met je hoofd in de wolken leeft en je niet meer kunt bedenken hoe je daar weer uitkomt. Veel mensen lopen rond met tekorten aan vitaminen/mineralen en neurotransmitters. Kun je je voorstellen dat jij een auto bent die moet rijden maar eigenlijk net te weinig olie en benzine bevat? Ik hoef jou niet uit te leggen wat er dan gebeurt.

Hoe fijn zou het zijn als jij je binnen een maand mentaal en fysiek weer beter gaat voelen? Ik beloof geen gouden bergen maar wel dat in vrij korte tijd, hoe lang een traject duurt ligt aan hoe lang je al met stress rondloopt en hoe snel jouw lichaam in staat is om met behulp van supplementen de tekorten aan te vullen. 

A little progress every day adds up to big results

Hoe gaan we aan de slag?

Thuis vul je eerst een toegestuurde test in, de uitslag krijg ik automatisch toegestuurd. 
Wanneer ik de test heb uitgewerkt neem ik contact met je op om een afspraak te maken en testen we in de praktijk d.m.v. een healthscan op 31 punten in het lichaam om te kijken of er nog andere tekorten zijn. Ter plekke kan ik met de Smartpulse nog meten hoe het zit met de conditie van je bloedvaten en de fysieke emotionele stress. Uiteraard heb ik wat meer informatie van jou nodig om een totaalbeeld te kunnen schetsen en uiteindelijk te voorkomen dat je niet weer in dezelfde cirkel terecht komt. Vervolgens werk ik het rapport uit met een adviesplan en kan ik de supplementen die eventueel nodig zijn voor je bestellen. We houden de komende tijd contact voor eventuele vragen. Mocht het nodig zijn kijken we ook naar voeding en beweging, maar de eerste stap is de tekorten aan te vullen zodat die andere twee wellicht ook aangepakt kunnen worden.

 

Kosten van dit pakket €199

Contact