DETOX voetenbad

Een behandeling in het detox voetenbad is een fijne manier om je lichaam te ontgiften waardoor jij je weer fitter en gezonder kunt gaan voelen. De behandeling is aan te raden en kan ondersteuning geven aan mensen die last hebben van vermoeidheid, stress, darmklachten, gewrichtsklachten, verzwakt immuunsysteem, long-covid en nog veel meer klachten. Je algehele gezondheid kan er door worden verbeterd en je immuunsysteem kan worden versterkt. Ook bij reuma, fybromyalgie of diabetes kan een voetenbad helpen en het kan ondersteuning geven aan een verbeterde bloedsomloop in voeten en benen. De negatieve ionen kunnen je pH verhogen naar een meer alkalisch niveau, waarvan wordt gedacht dat het helpt bij het bestrijden van vele soorten ziektes. 

 

Wat is ontgiften?
In onze leefomgeving worden wij dagelijks blootgesteld aan schadelijke stoffen (toxines). Ontgiften is daarom een noodzakelijk en natuurlijk proces dat 24 uur per dag in ons lichaam plaats vindt. Onze huid, nieren, lever, darmen en longen zuiveren ons lijf continu van overtollige en schadelijke stoffen. Minder bekend is dat ook het lymfesysteem een zeer belangrijke rol vervult bij het verwijderen van toxines. Ook een ongezonde levensstijl zoals: teveel alcohol, sigaretten, ongezonde voeding, medicijnen, drugs, stress, te weinig water en weinig beweging hebben een negatief effect op ons natuurlijke ontgifting proces. Een verminderd immuunsysteem ontstaat doordat het lichaam de schadelijke stoffen niet meer kan afvoeren.

Waarom ontgiften?
Onze ionen huishouding wordt weer in balans gebracht door middel van het Biocleanse systeem. De kwaaltjes gaan afnemen of verdwijnen zodra de energie huidhouding weer in balans is. Het is door artsen en wetenschappers bewezen dat toxinen en vervuiling van het milieu de grootste ziekte verwekkers zijn. Door omstandigheden komen we er niet aan toe om meer te bewegen en gezonder te leven. Hierdoor raakt ons lichaam de afvalstoffen niet kwijt. De nieren lever en andere organen raken overbelast en werken hierdoor niet optimaal, met als gevolg een overbelast systeem, vermoeidheid en bv overgewicht.

 

 

mogelijke effecten

Dieper slapen
Meer energie gedurende de dag(en)
Ervaar minder stress en spanning
Meer balans tussen verstand & gevoel
Zeer behulpzaam bij darmklachten, diverse huidklachten, spieren en gewrichten

 

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om het lichaam te detoxen. Het verschilt per persoon, hoe lang ondergaat het lichaam al acute of chronische stress? Laat je qua persoonlijkheid makkelijk los? Hoe is je levensstijl? Het beste is om te starten met drie behandelingen in 2 weken tijd. Over het algemeen zijn er meerdere behandelingen nodig om het lichaam te detoxen. 

 

Om het lichaam te laten wennen aan de nieuwe situatie en de eigen lichaamssystemen te activeren is het raadzaam dat er 72 uur tussen de 2 behandelingen ligt. Afhankelijk van de leefstijl en gezondheid wordt een onderhoudsbehandeling van 1x per maand aanbevolen. Hierdoor kan het lichaam de nodige impulsen krijgen om het zelfregulerend vermogen te behouden en lichaam en geest in balans te houden. Drink dagelijks 6 tot 8 glazen water op de dag van uw behandeling en tot één week na uw sessies.

Contact