Afvallen

Lijnen is lijden wordt er wel eens gezegd, maar wat is lijden? Op een manier die bij jou past naar een slank(er) lichaam, zonder echte honger te hebben en dit te behouden? Dit klinkt te mooi om waar te zijn en toch is het zo!

A little progress every day adds up to big results

12 jaar ervaring

Inmiddels ben ik alweer ruim 12 jaar aan het werk als professional op het gebied van afvallen. Ik ondersteun op diverse manieren bij het doorbreken van gedragspatronen ten aanzien van voeding.

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden. Samen gaan wij op onderzoek welke doelen jij hebt en wilt behalen en welke methode bij jouw lijf past en het belangrijkste, wat jij kunt volhouden. Ik ben direct en geef af een toe een figuurlijke schop daar waar nodig zodat jij jouw doelen kunt behalen.

Sta je net op het punt om wat af te vallen of ben je al jaren bezig? Zet nu de stap en bel om een afspraak te maken zodat we met een persoonlijk programma in combinatie met de producten van Coach Nutrition er samen voor kunnen zorgen dat je naar je streefgewicht gaat en dit gewicht ook blijft behouden. Het bekende jojo effect is niet nodig, waarom zou je al die moeite, tijd en geld besteden aan een dieet als je geen juiste gewichtsbeheersing krijgt aangeboden.  Afvallen kan iedereen maar je gewicht behouden is de echte strijd. Wij hebben hier voldoende ervaring in en bieden je een traject voor gewichtsbeheersing aan. We maken gebruik van een fantastische app waarin je dagmenu’s elke dag weer anders zijn maar wel op maat voor jou zijn gemaakt, rekening houdend met eventuele allergieën en/of toleranties. Nooit meer bedenken wat ga en mag ik eten, mocht je een gezin hebben is dat geen probleem. Met enige regelmaat krijgen we te horen dat vrijwel iedereen de recepten ook heerlijk vindt.

Afvallen is vaak een gevoelig onderwerp, wil je misschien net die paar kilo’s kwijt waarvan iedereen zegt dat is toch niet nodig? Of wil je juist een tiental kilo’s verliezen? Iedereen is welkom en er is altijd een programma wat bij jou past. 

Hoe gaan we aan de slag?

Na een persoonlijk gesprek krijg je een programma mee die je de komende tijd gaat volgen in combinatie met maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers in de vorm van shakes, soep, pap en repen die je eventueel kunt aanvullen met reguliere maaltijden en voedsel. Dit roept bij veel mensen de termen op als “crashdieet” en “ongezond” op, begrijpelijk maar onder begeleiding en op de juiste manier is dat niet het geval. Blijvend overgewicht is bewezen ongezonder. Vervolgens stellen we tijdens de intake de app in zodat de menu’s op jou afgestemd zijn.

 

Al onze maaltijdvervangers bevatten de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen maar wat deze producten zo uniek maakt is dat ze aspartaamvrij, PH-neutraal en soja-arm zijn. We hebben zelfs een vegan Goedemorgen shake, een kickstart van de dag en perfect als je eigenlijk nooit tijd maakt om te ontbijten. Je kunt vanaf het begin tot aan het afbouwen bij hetzelfde programma blijven maar het is tussentijds ook mogelijk om van programma te wisselen. Dit maakt het mogelijk om tijdens je dieet toch bijvoorbeeld op vakantie te kunnen of andere uitzonderingen die eventueel op je pad komen. Verjaardagen en feestjes zullen er altijd zijn, het advies is om daar niet te vaak een uitzondering voor te maken want we willen zo snel mogelijk je doel bereiken. 

Contact